3. tammikuuta 2011

Aurinkoinen makkaravuoka



Kinkkuähky alkanee jo olla ohi, joten rohkenen laittaa makkaraohjeen kehiin. :)

Perinteisen makkaravuoan ei tarvitse olla tylsä ruoka, vaan siitä saa ihanan värikkään lisäämällä joukkoon kirsikkatomaatteja ja keltaista paprikaa. Makkaroihin kannattaa leikata pitkät viillot, jotka voi valella sinapilla ennen kuin ne täytetään tomaateilla, paprikalla ja sipulisilpulla. Täytteitä kannattaa ripotella koko vuokaan, sillä niistä saa kivaa lisuketta ruokailuun. Päälle vielä ohut kerros juustoraastetta ja uuniin noin vartiksi 200 asteeseen. :)

2 kommenttia:

  1. Mitä kaikkea oot pistäny tohon koko höskään? :) näyttää meinaan aika herkulliselta!

    VastaaPoista
  2. Uunimakkarat olen vuorannut sipulisilpulla, kuutioidulla keltaisella paprikalla ja puolitetuilla minitomaateilla. Päälle ripottelin pizzajuustoraastetta. :)

    VastaaPoista