28. helmikuuta 2011

Bruschetta

Täten nimitän bruschetta-leivän maailman parhaimmaksi etko-/illanistujais-/alkupala-/iltapalasapuskaksi! En voi olla ainoa, jolta tämä herkku vie jalat alta heti ensimmäisella puraisulla. :)

Tarvitset:
ranskanleipää
oliiviöljyä
tomaatteja (6-7 kpl)
muutama valkosipulinkynsi
tuorebasilikaa
mozzarellajuustoa
mustapippuria
suolaa

Kuumenna öljytyllä pannulla silputtu tomaatti. Lisää joukkoon revityt basilikanlehdet ja hienonnettu valkosipuli. Mausta suolalla ja pippurilla. Pirskottele oliiviöljyä paahdetun ranskanleivän päälle, lisää tomaattiseos ja laita päälimmäiseksi mozzarellasiivu, basilikanlehti ja hieman mustapippuria.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti