28. maaliskuuta 2011

Pizzinit

Nyt on hyvä syy tehdä ylisuuri pizzataikina ja ostaa päällisiäkin runsaalla kädellä. Pizzasta ylijääneistä aineista voi tehdä pikkusuolaisia pizzinejä. (:-D) Tein pizzataikinan tällä ohjeella, mutta käytin jauhoina vehnä- ja ruisjauhoja. (puolet/puolet)

Täyte:
tomaattikastike
juustoraaste
kinkkusuikaleet

Taputtele taikinasta pieniä lättysiä. Asettele lättyjen päälle täytteet (mielikuvitus saa olla täytteissä rajana!) ja taita lätyt kiinni. Voit kostuttaa lättyjen reunoja hieman ja painaa ne haarukalla kiinni, jotta ne pysyvät paremmin. Paista uunissa (esim. pizzanpaistamisen 225 asteen jälkilämmöissä) noin 10 minuuttia.

2 kommenttia:

  1. Hauskoja pikkupizzinejä! Herkullinen blogi sulla :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos, näitä on kätevä tehdä vaikka pakkaseen. :)

    VastaaPoista