16. huhtikuuta 2011

Juustoinen kinkku-pekonikastike pastalle


Täydellisen pastakastikkeen kehittely keittiössä jatkukoon. Tällä kertaa maku oli kohdillaan, mutta kastikkeesta tuli turhan laihaa ja se valahti annoslautasen pohjalle. Syödessä joutui vähän sekoittelemaan annosta, jotta juustoisen kastikkeen maut päätyivät jokaiseen haarukalliseen.

Mitkä ovat teidän kikkanne paksun pastakastikkeen valmistamiseen? Olisiko pitänyt korvata toinen juustoinen ruokakerma floran kevyt&paksu -ruokakermalla?

Tarvitset:
pennepastaa
200g kinkkusuikaleita
140 g pekonia
2 prk kolmen juuston ruokakermaa
1 sipuli
öljy
persiljaa
pippuria

Laita pasta kiehumaan suolaveteen. Kuullota öljytyllä pannulla silputtua sipulia ja lisää joukkoon suikaloitu pekoni ja kinkku. Lisää hetken päästä ruokakerma, ja anna hautua miedolla lämmöllä. Mausta pippurilla ja lisää joukkoon silputtu persilja

5 kommenttia:

  1. Kiitos. :) Huomasin, että vaikka laittaisikin ruokaa vain itselleen, niin kannattaa välillä panostaa myös ruuan esillelaittoon. Ruoka alkaa maistuakin paljon paremmalta, kun annos näyttää hyvältä. :)

    VastaaPoista
  2. Ootko keksiny tolle pastakastikkeen juoksettuvuudelle jonkun kikan jo? Mulla käy vähän samallailla noiden kastikkeiden kanssa enkä oo jaksanu edes yrittää enää ku aina tulee vetelää!

    VastaaPoista
  3. Floran kevyt&paksu ruokakerma auttaa jonkun verran, muttei omaan makuun kuitenkaan riittävästi. Silmiini osui tänään resepti, jossa kerman joukkoon oli lisätty Koskenlaskijatuorejuustoa. Aion kokeilla sitä viikonloppuna ja toiveissa on paksun täyteläinen pastakastike. :) Ainakin annoskuva kyseisestä reseptistä vaikutti lupaavalta!

    VastaaPoista
  4. Se muuten voisi auttaa, täytyy itekin kokeilla. Inhottavaa kun puolet kastikkeesta jää lautaselle.. :D

    VastaaPoista