15. huhtikuuta 2011

Kasvispizza


Koska viimeksi valmistamani pizza sisälti niin kinkkua kuin pekoniakin, olin aikamoisen haasteen edessä, kun kauppaan astellessa päätin tällä kertaa valmistaa kasvispizzaa. Olin liikkeellä ilman ennakkosuunnitelmaa ja kauppalistaa, joten pysyttelin aika varmoissa aineksissa. Tässä siis ohje kasvispizzaan henkilöille, jotka erityisesti pitävät juustosta. :)

Tarvitset:
tomaattimurskaa
2 tomaattia
juustoraastetta
mozzarellasiivuja
pippuria
basilikaa

Valmista pohja tämän ohjeen mukaan. Levitä tomaattimurska pizzapohjan päälle. Asettele viipaloidut tomaatit ja mozzarellaviipaleet pohjaan. Ripottele päälle juustoraaste ja pippuri. Paista 225 asteessa kymmenisen minuuttia. Asettele uunista tulleen, hieman jähtuneen, pizzan päälle basilikanlehtiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti