22. huhtikuuta 2011

Suklaafondyy

Ylellinen jälkiruoka (joka toimii myös aamupalana, heh!). Dipattavat hedelmät voi valita omien mieltymystensä mukaan, joten variaatiomahdollisuuksia on loputtomasti; banaania, päärynää, mansikoita, viinirypäleitä, kiiviä, mangoa...

Tarvitset:
2 dl kuohukermaa
150-200 g tummaa suklaata
hedelmiä

Kiehauta kuohukerma levyllä ja paloittele suklaa tarjoiluastiaan. Kaada kuuma kerma suklaapalojen päälle ja sekoittele lusikalla, jotta suklaapalat sulavat tasaisesti kerman joukkoon.

Itse en käyttänyt kaikkea kermaa ja suklaata, sillä tein fondyyn vain yhdelle henkilölle. Määriä kannattaa siis muunnella syöjien lukumäärän mukaan. (surprise!) :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti