15. toukokuuta 2011

Hienosäädetty jauhelihakastike


Arkiruokien kuninkaastakin on mahdollista saada näyttävä annos aikaan. Tuunasin perinteistä jauhelihakastiketta paprikalla, purjolla ja persiljalla. Tarjoiltavan annoksen koristelin vielä mozzarellaviipaleilla.

Tarvitset:
400 g jauhelihaa
tomaattimurskaa
persiljaa
purjon
paprikan
mozzarellajuustoa

Kuullota pilkottua purjoa ja paprikaa öljyisellä pannulla. Lisää joukkoon jauhelija ja ruskista se. Lisää tomaattimurska ja silputtu persilja. Hauduta miedolla lammöllä. Keitä pasta vedessä, johon on lisätty kasvisliemikuutio. Pilko mozzarella ja asettele palaset annoksen päälle. Ripottele päälle vielä hieman mustapippuria ja koristele persiljalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti