29. toukokuuta 2011

Kuorrutetut nachot

Sormisyötävä on mitä parasta pikkupurtavaa illanistujaisiin. Kuorrutettujen nachojen ohje on superhelppo ja tulisuutta voi vaihdella erilaisilla tacokastikkeilla.

Tarvitset:
nachoja
tacokastiketta
juustoraastetta

Levitä nacholastut pellille tasaisesti. Ripottele lastujen päälle tacokastiketta ja kuorruta ne kerroksella juustoraastetta. Paista 200-asteisessa uunissa noin 8 minuuttia. Tarjoile heti lämpiminä.

6 kommenttia:

  1. Nachot on niin hyviä ja helppoja tehdä :)

    VastaaPoista
  2. No niinpä! Nämä olivat mulle uusi tuttavuus, mutta jostain se himo mecicolaiseen sapuskaan vaan iski. :)

    VastaaPoista
  3. Mä teen tota samaa niin että heitän vielä paistettua jauhelihaa nachojen päälle, sitten kastiketta, juustoa ja uuniin! :)

    VastaaPoista
  4. Voi nam! Tuolla reseptillä nachoista tulee varmasti herkullisia ja vieläpä ruokaisia. :)

    VastaaPoista
  5. Mä olen tehnyt kans sata kertaa tätä sillai et laitetaan kanaa tai jauhelihaa, sit pilkottua tomaattia ja paprikaa ja toi juusto ja uuniin. Tulee sillai jo oikea lämmin ruoka sit.

    -Anni

    VastaaPoista
  6. Kuulostaapa Anni hyvältä! Itse olen törmännyt myös joihinkin resepteihin, joissa nachoista on tehty laatikkomainen ruoka lisukkeineen. :)

    VastaaPoista