8. kesäkuuta 2011

Valelukastike

Käsi ylös, ketä tympii ainainen hunajamarinoitu broileri! Täältä löytyy ainakin yksi, joka innoissaan kokeilee uusia marinadeja kanalle. Alla oleva resepti sopii myös kalan maustamiseen.

Tarvitset:
maustamattomia kanapihvejä
1 dl oliiviöljyä
2 valkosipulinkynttä
1 rkl ruohosipulia
1 rkl persiljaa
sitruuna
ripaus suolaa

Pilko valkosipulinkynnet, ruohosipuli ja persilja pieniksi paloiksi ja silpuksi. Lisää ne oliiviöljyn joukkoon ja raasta sekaan sitruunan kuori. Mausta suolalla. Valele paistetut tai grillatut kanapihvit kastikkeella.

2 kommenttia:

  1. Syön parhaillaan tällä ohjeella tehtyä kanaa, megahyvää. Ruohosipulia ei ollut ja lisäsin ohjeeseen vähän hunajaa. Maistuu semisti kreikkalaiselta.

    -Anni

    VastaaPoista
  2. Namskis! Hyvältä kuulostaa sun sovellus. :)

    VastaaPoista