27. heinäkuuta 2011

Hedelmä-vaahtokarkkivartaat

Ruoka on herkullista, jos vasta viimeisten herkkupalojen kohdalla havahtuu kuvailemaan. Todistimme tyttöjen kansa viikonloppuna, että jälkiruuan voi valmistaa grillissä muikealla menestyksellä. :) Herkuttelijat ujuttivat tikkuihin vaahtokarkkeja, kurinalaiset söivät hedelmävartaita.

Tarvitset:
vaahtokarkkeja
kokonaisen ananaksen
2 banaania
grillitikkuja

Pilko ananas ja banaanit pienehköiksi paloiksi. Töki hedelmäpalat ja vaahtokarkit liotettuihin grillitikkuihin. Makeannälkäisimmät voivat ripotella vielä kanelisokeria vartaiden päälle. Lämmitä vartaat hiilien loppulämmöllä grillialustan päällä.

Kuka muu on perso banaanijälkkäreille?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti