24. heinäkuuta 2011

Paholaisenkastikkeella kuorrutettu broilerinfilee


Vaikken tulisen ruuan ystävä olekaan, viikolla tuli kutiteltua makuhermoja hieman tujummalla ruualla. Tottumati lipsautin chilitahnaa hieman liikaa, mutta syömäkelpoisuus onneksi säilyi. :) Muistakaahan siis noudattaa annosohjetta!

Tarvitset:
4 kpl maustamattomia broilerinfileitä
4 tomaattia
sipuli
punainen paprika
½ rkl Pirkan sambal oelek chilitahnaa (tujua!)
150 g juustoraastetta
suolaa ja pippuria

Pilko tomaatit, sipuli ja paprika. Sekoita niiden joukkoon chilitahnaa ja mausta suolalla ja pippurilla. Lado broilerinfileet uuninkestävän vuuan pohjalle ja kaada paholaisen kastike niiden päälle. Ripottele päälle juustoraastetta ja paista 200 asteessa 25-30 minuuttia. Tarjoile riisin kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti