3. heinäkuuta 2011

Värikäs makkaraspaghetti

Taas yksi uusi tulokas pettämättömien arkiruokien joukkoon! Reseptin bongasin jostain grillausvihkosesta, mutta muuntelin sitä totutusti omaan makuun sopivaksi. :) Reseptin makkarat voi siis myös grillata, mutta ne valmistuvat kätevästi myös pannulla.

Tarvitset:
2 uunimakkaraa
spaghettia
paprikan
kesäkurpitsan
oliiviöljyä
tomaattimurskaa
pippuria, suolaa, chilimausteseosta

Laita spaghetit kiehumaan ja ruskista samalla pannulla öliiviöljyssä pilkotut paprikat ja kesäkurpitsan palaset. Kun ne ovat pehmenneet, lisää joukkoon makkarapalat ja mausta runsaalla kädellä;) Kun spaghetit ovat miltei kypsiä, lisää ne pannulle kasvisten ja makkaroiden joukkoon (levy saa tässä vaiheessa olla jo aika pienellä). Kaada joukkoon noin 2 dl tomaattimurskaa. Tarkista maku.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti