26. heinäkuuta 2011

Värikkäät vartaat grillissäTyttöjen illan tuoksinnassa tuli panostettua kunnolla ruokapuoleen ja jaksoimme väkertää ihania grillivartaita. Hyvästä yrityksestä ja pilkkomisesta huolimatta jouduimme tunnustamaan, että kanat eivät näihin vartaisiin sopineet. Ne kypsyivät aivan liian hitaasti muihin osiin nähden. Grillailu olikin aika pelinpitoa, mutta lopputuloksesta tuli kuitenkin herkullinen. :) Ja voin lämpimästi suositella unohtamaan raskaat marinadit - kevyesti suolattu kana toimi erinomaisesti!

Tarvitset:
2 kesäkurpitsaa
paprikan
4 tomaattia
makkaraa
oliiviöljyä
grillimaustetta
suolattuja broilerinfileitä
grillitikkuja

Pese ja pilko kesäkurpitsat, paprika ja tomaatit. Laita ne samaan kulhoon, kaada päälle oliiviöljyä ja mausta grillimausteella. Maustetta saa laittaa runsaasti, sillä makua häviää grillissä. Liota tikkuja vedessä ja ala tikuttaa marinoituja kasviksia ja makkarapaloja. Paista grillissä grillattavien väriä tarkkaillen ja tikkuja käännellen. Ne broilerit kannattaa tosiaan grillata pihveinä ja tarjota tikkujen kylkiäisinä. :)

2 kommenttia:

  1. Ei tää oo totta, löysin sun Kaupungin laidalta blogin ihan muutamia päiviä sitten, ehdin lukea koko blogin alusta loppuun ja kuinka ollakkaan minun tuuriani satuit lopettamaan sen :/

    VastaaPoista
  2. Voiii, en olisi uskonut, että joku jaksaa paneutua noin mun blogiin! Toistaiseksi loma kaupungin laidalta on tuntunut hyvältä, mutta silti sisälläni kutisee, että jossain muodossa tulen vielä palaamaan. ;)

    VastaaPoista