2. elokuuta 2011

Ruokaa ruukissa

Välillä on mukava päästä syömään toisten tekemää ruokaa. Niinpä herkuttelinkin oikein olan takaa viikonloppuisilla Ruukkifestareilla, jossa tarjottiin ihanaa lähiruokaa. NAM ! :-)

Lounassalaatin sai koota itse omien mieltymystensä mukaan. Omalle lautaselleni päätyi muun muassa makeita mansikoita, maitojuustokuutioita, marinoitua kanaa ja lihapullia.
Pientä palasta läheltä oli aivan loistava annos! Ahventerriiniä ja tillipyrettä, chilikalkkunarulla ja porkkanasipulihilloke, kasvispiirakka ja hernemousse, valkosuklaavanukas ja mansikkasalaatti sekä marjapiirakka ja kanelimousse. tuitui <3
Tuli myös maistettua lastenmaan annos, eli lentävät nakit ja lihapullat sekä maassa kasvaneet perunat. :-)
Festivaalin nimikkoruoka, eli Ruukkihampurilainen, joka oli kakkoleipä vasikanjauhelihapihveineen ja muine lisukkeineen. Festareilla herkuttelin myös kemaisella savumuikkukeitolla, josta unohdin napata kuvan!

Miten te herkuttelette kesällä? :)

2 kommenttia:

  1. VITSI, mutta toi eka annos näyttää melkosen houkuttelevalta!!! Ja täällä kaipaillaan sun lifestyle-blogiasi kovin :( eikö sitä ole enää edes nähtävissä missään?

    VastaaPoista
  2. Makeat mansikat kruunasivat kyllä tuon salaattiannoksen! :) Kaupungin laidalta viettelee nyt todellista kesälomaa, sitä ei siis voi lukea missään. Poistoon sisältyi 90 päivän harkinta-aika, mutta sikäli mikäli palaan bloggailemaan, niin aloitan sen varmaan puhtaalta pöydältä uuden blogin muodossa. :)

    VastaaPoista