24. elokuuta 2011

Sitruksinen valkosuklaa-joqurttivaahto mansikoille






































Monet ovat jo säilöneet mansikkansa pakkaseen, mutta vielä niitä ehtii napostella myös tuoreeltaan. Kaveriksi makeille mansikoille sopii pehmeä joqurttivaahto, johon sitruunasta puristettu mehu tuo oman kiprakan tvistinsä. :)

Tarvitset: (3-4 annosta)
mansikoita
1 dl kuohukermaa
50 g valkoista suklaata
2 dl turkkilaista joqurttia
sitruunan

Vatkaa kerma paksuksi vaahdoksi ja sekoita joukkoon turkkilainen joqurtti ja raastamasi valkosuklaa. Purista joukkoon muutama ruokalusikallinen sitruunamehua. Poista mansikoiden kannat ja jaa ne annosmaljoihin. Lusikoi mansikoiden päälle vaahtoa ja raasta koristeeksi vielä sitruunan kuorta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti