18. marraskuuta 2011

Kuorrutettu röstisnacks

Älkää huoliko. Ravintoni ei koostu pelkästään pikkupurtavista (kuten ehkä viimeaikaisista postauksista on voinut päätellä). Snacksien suhteen vain olen luovimmillani ja niistä on helppo saada kivannäköisiä, joten niitä mieluiten tänne kuvailen.

Tällä kertaa valmistin jostain tv:n kokkiohjelmasta nappaamani ja soveltamani reseptin mukaan kuorrutettuja röstisnackseja. Täysosuma, sanoisin.

Tarvitset:
muutaman perunan
oliiviöljyä
suolaa
maustamatonta tuorejuustoa
mustaleima juustoraastetta (tai muuta voimakasta juustoa)
ruohosipulia

Raasta perunat. Lorauta pannulle reippaasti öliiviöljyä ja anna sen kuumentua. Asettele pannulle pieniä perunakakkusia ja taputtele niitä lastalla hieman littanammiksi. Ripottele röstien päälle hieman suolaa. Käännä röstit, kun niiden pintaan on tullut väriä. (Nämä ruskituvat melko nopeasti!) Nosta röstit lautaselle, kun molemmat puolet ovat ruskistuneet. Asettele niiden päälle nokare tuorejuustosta, juustoraasteesta ja ruohosipulista sekoitettua kuorrutetta. Koristele ruohosipulin varsilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti