30. tammikuuta 2012

Fetatäytteiset kesäkurpitsaveneet























Kesäkurpitsa itsessään on omaan makuuni vähän mauton, mutta reipas käsi maustehyllyllä ja herkullinen feta takaavat, että tästä ruuasta löytyy makua. Sinihomejuuston ystävä kruunaa annoksen ripottelemalla päälimmäiseksi muutaman juustomurun.

Tarvitset:
2 kesäkurpitsaa
sipulin
2 valkosipulinkynttä
150 g aurinkokuivattu tomaatti -maustettuja fetapaloja
mustapippuria
valkopippuria
paprikajauhetta
1 dl juustoraastetta
oliiviöljyä

Kuori ja pilko sipulit. Kuullota niitä pannulla oliiivöljyssä. Halkaise kesäkurpitsat pituussuunnassa kahtia ja koverra niiden sisus pois. Pilko sisus pieniksi kuutioiksi ja lisää pannulle. Mausta täyte musta- ja valkopippurilla sekä paprikajauheella. Täytä koverretut paprikat ja ripottele päälle juustoraastetta. Paista 200-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia.

5 kommenttia:

  1. Hei, hirveen kiva blogi. Kivoja reseptejä ja kauniita kuvia. :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Kävin vastavierailulla sun blogissa ja sieltä jäi pari reseptiä korvan taaksen:)

    VastaaPoista
  3. Moikka!
    Minun suosikki vihannes on kesäkurpitsa, käytän sitä usein. Tällä viikolla haluan laittaa kesäkurpitsaveneet, kuten sinä teit, mutta ilman fetaa :)

    p.s. kiva blogi!

    VastaaPoista
  4. Täytettä voi toki vaihdella oman makunsa mukaan. Herkullisia kesäkurpitsahetkiä! :) Ja iso kiitos. ;)

    VastaaPoista
  5. Eikö pitäisi täyttää kesäkurpitsat mielummin kuin paprikat ja mihin unohtui feta?

    VastaaPoista