6. tammikuuta 2012

Paistilla täytetty ciabatta

Ylimääräinen vapaapäivä viikolla tietää ruhtinaallisesti aikaa ja intoa kokeilla uusi reseptejä. Tällä kertaa keittiössä syntyi ruokaisa ciabattaleipä. ...ja samalla päätin, että vielä jonain päivänä keittiöstäni löytyy pieni yrttiviljelmä, ettei aina tarvitse ostaa niitä kaupan viherruukkuja. :)

Tarvitset:
ciabattan
600-700 g porsaan sisäfilettä
marinoituja paprikasuikaleita
tuorepersiljaa
rukolaa
oliiviöljyä
1-2 rkl balsamiviinietikkaa
suolaa
pippuria

Ruskista sisäfilepötkö pannulla tilkassa oliiviöljyä. Paista file uunissa 150 asteessa kypsäksi. Puolita ciabattaleipä, asettele puolikkaat leivinpaperin päälle pellille ja pirskottele päälle oliiviöljyä, sekä mausta suolalla ja pippurilla. Kun file on kypsä, anna leipäpuolikkaiden rapsakoitua uunin jälkilämmöllä hetki. Silppua tehosekoittimessa paprikat (+säilykeneste), persilja ja lorauta joukkoon hieman balsamiviinietikkaa, sekä mausta suolalla ja pippurilla. Kokoa leipä asettelemalla pestyjä rukolan lehtiä pohjimmaiseksi. Seuraavaan kerrokseen tulee sisäfileviipaleita ja paprikakastiketta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti