1. tammikuuta 2012

Tulinen makkarapasta

Vaikka ruoka suussa ei saakaan puhua, on ruoka mitä mainion tapa kutsua ystävät koolle ja päivittää kuulumiset. Tällä kertaa turisimme pasta-annosten äärellä ja maistelimme hiukan myös viinejä. :)

Tarvitset:
1 pkt Pirkka krakovan makkaroita
porkkanan
purjon
miedon chilin
3 valkosipulinkynttä
oreganoa
4  rkl balsamiviinietikkaa
400g tomaattimurskaa
basilikaa
mustaleima pastajuustoa
oliiviöljyä
pennepastaa

Silppua porkkana, purjo, valkosipulinkynnet, makkarat ja chili monitoimikoneessa. Lorauta pannulle öliiviöljyä ja paista silppuamiasi kasviksia ja makkaroita noin 10 minuuttia. Laita pastakiehumaan suolaveteen. Lisää pannulle balsamiviinietikka ja mausta oreganolla, sekoittele hetki ja lisää tomaattimurska. Ota mukillinen pastan keitinvettä ja lisää se kastikkeen joukkoon. Lisää pannulle myös kypsät pastat. Sekoittele hetki ja nosta tarjolle. Koristele basilikan lehdillä ja pastajuustolla.

2 kommenttia: