3. maaliskuuta 2012

Kesäkurpitsakääryleet

Kokeilevan keittiötuokion seurauksena syntyivät nämä rapsakat kääryleet, joiden sisälle kätkeytyy pehmeä ja maukas juustokimpale. Kun ne käyttää nopeasti pannulla, ei kesäkurpitsan rapeus ehdi kypsyä pehmeäksi, mutta kääryleistä tulee lämpimiä syötäviä ja se sula juusto, ah!

Tarvitset:
1 kesäkurpitsan
voimakasta Koskenlaskijajuustoa
oliiviöljyä
suolaa
valkopippuria
paprikajauhetta
coctailtikkuja

Leikkaan juustohöylällä kesäkurpitsasta ohuita siivuja. Aivan kurpitsan keskiosia ei kannata käyttää, sillä keskustan siemenosasta tulee reikäisiä siivuja. Leikkaa Koskenlaskijasta pieniä palasia ja kieräytä kurpitsasiivut niiden ympärille. Sulje paketti cocktailtikulla poikittaiseen asentoon, jotta kääryleiden pinnat sopivat käymään vielä pannulla. Paista kääryleitä nopeasti pannulla, pirskottele niiden päälle oliiviöljyä ja mausta. Tarjoa lämpiminä.

2 kommenttia: