12. maaliskuuta 2012

Pestopasta

Minulta on saavutus, että yhdistin basilikaan välillä muutakin kuin tomaattia ja mozzarellaa... Pestosta tuli kerrassaan herkullista, eikä valmistukseen kulunut kauaakaan, kiireiselle ehdoton lounasresepti!

Tarvitset: (2 annosta)
ruukullisen basilikaa
1 dl pinjansiemeniä
2 valkosipulinkynttä
1 dl oliiviöljyä
½-1 dl parmesaanijuustoraastetta
suolaa
mustapippuria
spaghettia

Soseuta kaikki pestoainekset keskenään sauvasekoittimella. Oliiviöljyn määrää säätelemällä voit tehdä joko paksumpaa tai juoksevampaa pestoa. Tarjoa keitetyn ja valutetun spaghetin kanssa. Koristele annos parmesaanilastuilla ja mustapippurilla.

2 kommenttia:

  1. Halusin jakaa blogitunnustuksen eteenpäin sinulle, käyhän kurkistamassa blogistani.

    VastaaPoista