15. huhtikuuta 2012

Oi, tapas!

Olen tunnustautunut blogissani pienten suolapalojen ystäväksi jo ties montako kertaa, eikä vakituisia lukijoita varmaankaan ihmetytä, että blogin käytetyin tunniste on juuri pikkusuolaiset.

Keittokirjojeni joukosta löytyykin Ruokasuosikit- sarjan tapakset-osa, jossa on yli 100 ohjetta espanjalaistyylisiin suupaloihin. Kirjan monipuoliset ohjeet on jaettu kasviksiin, lihaohjeisiin, meren antimiin sekä muna ja juustoresepteihin. Useimmat reseptit ovat nopeavalmisteisia ja niin yksinkertaisia, että oikein ihmetyttää, miksei ole aiemmin tajunnut kokata jotain tuollaista. Miltä kuulostavat esimerkiksi tuorejuusto-yrttitäytteiset paprikarullat, flamencomuat tai chiliöljyllä höystetyt kipakat perunat?

2 kommenttia:

  1. Pikkunaposteltavia on niin kiva väkertää :) Lisää ohjeita vaan!

    VastaaPoista
  2. Voin luvata, että niitä on tulevaisuudessa luvassa. Kokoamissani reseptipankeissa on vielä paljon lupaavia, testaukseen päätyviä ohjeita. :)

    VastaaPoista