30. toukokuuta 2012

Tomaatti-paprikasalaatti

Miksi aina salaattia tehdessäni päädyn siihen perinteiseen vihreään salaattiin?

Nyt tympäännyin itseään toistavaan salaattikaavaan, ja tein ihanan virkistävää tomaatti-paprikasalaattia. Yksinkertaisia aineksia, mutta yhdessä niin kutkuttavia. Paprikat käytettiin nopeasti pannulla puristetun valkosipulin kynnen ja balsamiviinietikkatilkan kanssa. Makuun tulikin kertalaakista kivaa uutta vivahdetta!

Tarjoa salaattia esimerkiksi buffetpöydässä tai illanistujaisissa.

Tarvitset: (tästä riittää useammalle)

3-4 tomaattia
1-2 keltaista paprikaa
mozzarellapallon
2 valkosipulin kynttä
balsamiviinietikkaa
oliiviöljyä
tuoretta basilikaa koristeluun
suolaa
pippuria

Pese ja pilko paprika pitkittäisiksi siivuiksi. Heitä ne ruskistumaan pannulle tilkassa oliiviöljyä. Lisää hetken kuluttua joukkoon puristetut valkosipulin kynnet ja pieni tilkka balsamiviinietikkaa. Pese ja siivuta tomaatit, sekä mozzarellapallo. Asettele ne tarjoiluastialle. Asettele paprikat annoksen kruunuksi, koristele basilikanlehdillä ja ripottele päälle suolaa ja pippuria.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti