18. kesäkuuta 2012

Pestoinen pastasalaatti

Kokki on tänään vähän väsynyt. Ei jaksanut pestoakaan tehdä itse, vaan osti valmiina purkissa. Onneksi laiskuus iski myös siinä vaiheessa, kun olisi ollut aika hakea santsilautanen. Kun annoksen jälkeen jäikin vaan istuskelemaan, pasta ehti saada vatsan kylläiseksi ja nyt kokki voi hyvällä omalla tunnolla herkutella vielä myöhemmin illalla.

Tarvitset:
1 pss pinaattifettucine tuorepastaa
2 tomaattia
400 g broilersuikaleita
3 rkl pestoa
1 pkt Arla Apetina Snack Aurinkokuivatut tomaatit
suolaa
pastajuustoa

Ruskista broilersuikaleet, pilko tomaatit pieniksi ja keitä pasta ohjeiden mukaan kypsäksi. Sekoita kaikki ainekset keskenään. Kaada myös fetapalojen öljyä pastasalaatin joukkoon, ja sekoita salaatin sekaan hieman pastajuustoa. Koristele tarjottavat annokset juustomuruilla. Tarjoa lämpimänä. (Miksei myös kylmänä, mutta sellaista versiota en ole vielä ehtinyt maistaa!)

Arla Ingmanin tuote on saatu blogin kautta.

2 kommenttia:

  1. Erinomainen ruoka. Salaatiksi en kutsuisi, mutta maku on todella hyvä. Helppo ja nopea valmistaa. Jopa minä onnistuin. Suosittelen. Tätä lisää!!!

    Nimim. Kädetön keittiössä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, lämpimänä tämä taitaa ennemmin kyllä kuulua ihan pasta-kategoriaan, mutta ehkä kylmänä tai esimerkiksi penne-pastan kanssa tarjottuna menee salaatistakin. Onnistumisen tunteet keittiössä ovat parhautta. :)

      Poista