17. kesäkuuta 2012

Raparperi-banaanirahka

Raparperikaudesta ehtii vielä hetkisen nautiskella! Jos olet hukkumaisillasi pihapiiristä puskevaan kesän herkkuun tai kaikki perinteiset raparperireseptit on jo tämän kesän osalta testattu, kokeile tätä raikasta rahkaa, johon saat kulutettua muutaman varren.

Tarvitset: (5-6 annosta)
1 prk valkosuklaa-limerahkaa
2 dl kuohukermaa
puoli desiä sokeria
1-2 banaania
2 raparperin vartta
suklaata

Pilko raparperit pieniksi paloiksi ja kypsennä niitä mikrossa 2-3 minuuttia. Vatkaa sillävälin kuohukerma ja sekoita sen joukkoon rahka ja sokeri. Pilko myös banaanit ja sekoita ne jäähtyneiden raparperien kanssa rahkan joukkoon. Koristele annokset suklaalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti