Pastan ylimpänä ystävänä ehdin jo elellä melko pitkän tovin valmistamatta herkkuruokaani. Kesäruokailut ovat sujuneet pitkälti grillin ääressä, enkä (ainakaan vielä!) ole törmännyt ohjeeseen, jossa pastaa valmistettaisiin grillissä
Tarvitset:
täysjyväpastaa
loimulohta (myös grillattu tai savustettu käy)
2 dl ruokakermaa
100 g Koskenlaskijaa
ruohosipulia
yhden kevätsipulin
sitruunapippuria
voinokareen
Pilko kevätsipuli ja ruskista sitä voinokareen kanssa pannulla. Lisää pannulle kerma ja sulata muutama Koskenlaskija-kimpale kastikkeen joukkoon. Mausta sitruunapippurilla, ja silppua myös ruohosipulia kastikkeeseen. Riivi loimulohi haarukalla irti nahastaan ja kastikkeen joukkoon. Anna lämmetä miedolla lämmöllä hetki, ja tarjoa keitetyn pastan kanssa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti