26. heinäkuuta 2012

Loimulohipasta

Pastan ylimpänä ystävänä ehdin jo elellä melko pitkän tovin valmistamatta herkkuruokaani. Kesäruokailut ovat sujuneet pitkälti grillin ääressä, enkä (ainakaan vielä!) ole törmännyt ohjeeseen, jossa pastaa valmistettaisiin grillissä

Tarvitset:
täysjyväpastaa
loimulohta (myös grillattu tai savustettu käy)
2 dl ruokakermaa
100 g Koskenlaskijaa
ruohosipulia
yhden kevätsipulin
sitruunapippuria
voinokareen

Pilko kevätsipuli ja ruskista sitä voinokareen kanssa pannulla. Lisää pannulle kerma ja sulata muutama Koskenlaskija-kimpale kastikkeen joukkoon. Mausta sitruunapippurilla, ja silppua myös ruohosipulia kastikkeeseen. Riivi loimulohi haarukalla irti nahastaan ja kastikkeen joukkoon. Anna lämmetä miedolla lämmöllä hetki, ja tarjoa keitetyn pastan kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti