28. elokuuta 2012

Kamalan ihana kaali

Syksy on kaaliruokien aikaa. Siitä ei pääse mihinkään. Toiset hyppivät ilosta ja hehkuttavat kaalin terveellisyydestä sekä edullisuudesta. Toiset puolestaan vetoavat voimakkaaseen hajuun, joka voi jo yksistään karkottaa ruokahalun.

Kumpaan heimoon te kuulutte?

Itse valmistin tänään ensimmäistä kertaa kaalikääryleitä (käväisin vierailevana tähtenä äitin keittiössä<3). Lopputulos oli herkkua! Tosin, eihän minulle ole minkäänmoista kaalikammoa ehtinytkään kehittyä.

3 kommenttia:

 1. Olen aina inhonut kaalin makua ihan äärettömästi, en vaan ole saanut alas mitään kaalia sisältävää. Kunnes muutama viikko takaperin tuttavani teki kaali-sipulipaistosta, (ja apua, olenko tulossa vanhaksi?)joka oikeasti oli hyvää ilman mitään kaalia kummempaa. Pitää ehkä alkaa testaamaan myön entiset inhokit eli kaalikääryleet.

  VastaaPoista
 2. Ihastelin näitä jo eilen Facebookissa, todella kaunis kuva :) itse rakastan kaalia, mutta mies inhoaa makua ja hajua, joten yleensä teen kaaliruoat kun hän on työmatkalla ;) kaalikääryleet on vielä testaamatta!

  VastaaPoista
 3. Gitta, tutulta kuulostavia oireita. Itse olen viime viikkoina oppinut syömään (ja tykkäämään!) kukkakaalia. :) Jos kaalikääryleet vielä menevät mukisematta alas, niin inhotukset voitaneen virallisesti huitaista osaksi menneisyyttä, jei! :)

  anniemi, Kiitos! Luonnon antimista saa usein kivaa lisää kuvaustilanteisiin. ;) Meilläkin mies huomautti heti töistä saavuttuaan eteisessä, että kämpässä haisee. :D Pitää mun syödä herkut nopeasti pois haisuttelemasta..! :)

  VastaaPoista