8. syyskuuta 2012

Chorizo-makkarapasta

Välillä sitä hamuaa oikein rehellistä ja runsasta liharuokaa. Viimeksi kauppareissullani innostuin raa'asta chorizo-makkarasta, jonka kokkasin kotona tomaattiseksi pastaksi. Chorizossa on mukavasti chilistä potkua jo valmiina, joten maustamisen kanssa kannattaa ottaa maltillisesti.

Tarvitset:
4 raakaa chorizo-makkaraa
500 g tomaattimurskaa
purjon
oliiviöljyä
tuoreita basilikanlehtiä
savupaprikamaustetta
maustesuolaseosta
valkopippuria

Paloittele makkarat pieniksi paloiksi pannulle ja ruskista niitä tilkassa oliiviöljyä. Kun makkaroihin on tullut hieman väriä, lisää pannulle myös pieneksi pilkottu purjo. Lisää tomaattimnurska ja anna hautua miedolla lämmöllä tovi. Mausta pastakastike ja lisää lopuksi silputut basilikanlehden kastikkeen joukkoon. Tarjoa keitetyn täysjyväpastan kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti