14. syyskuuta 2012

Jaetut eväät - parhaat eväät

Muoti- ja lifestylebloggaajat harrastavat aika-ajoin sitä, että he pyytävät lukijoitaan linkittämään heille blogejaan, joista he sitten myöhemmin nostavat esille omat suosikkinsa. Ruokakategoria ei saa jäädä tällaisesta ilottelusta paitsi, joten nyt huomio!

Jos sinä kirjoitat ruuasta, olisin enemmän kuin mielissäni, jos linkittäisit oman blogisi tämän postauksen kommenttiboksiin. :) Mukavaa olisi, jos linkin saatteena olisi pieni sepustus itsestäsi kokkina ja omasta ruokafilosofiastasi.

Kimmokkeen tällaiselle postaukselle sain Gloria Blog Awardsien kärkikymmenikön blogeja selaamalla. Tajusin, että maailmassa on niin valtavasti ihania ruokablogeja ja tiedän niistä (vielä) harmillisen vähän. Jospa tämä postaus ja teidän bloginne hieman korjaisivat tilannetta. ;)

ps. Pahoittelut kovin juhannusmaisesta kuvasta! Minullakin on ikävä kesää.

2 kommenttia:

 1. Totta, maailmassa - ja Suomessa - on ihan mahtava määrä hienoja ruokablogeja. Itse olen löytänyt monta suosikkia tältä sivustolta, jonka on koonnut ruokabloggaaja Ankerias Vipunen

  http://www.top100ruokablogit.com/

  Ja olet tietenkin tervetullut myös omaan blogiini ;-) Oma ruokafilosofia on aina kovin haastava toisaalta, mutta sitten taas toisaalta -kysymys. Jos kuitenkin haluaisi tiivistää meillä kokataan rennolla asenteella hyvistä sesongin raaka-aineista.

  VastaaPoista
 2. Kiitos, kun toit oman blogisi julki! Meinasi silmät pudota päästä, kun näin ensimmäiseksi ihanan tomaattikeiton kuvan - blogisi on kauttaaltaan todella kaunis. :)

  Vinkkaamasi sivusto on kyllä kätevä! Löysin sen pariin joku aika sitten, kun huomasin, että jonkin verran blogini kävijävirrasta ohjautuu reseptien ääreen juuri kyseisestä osoitteesta. :)

  VastaaPoista