Inspiraatiota tähän ohjeeseen hain Hansin matkassa ohjelmasta, jossa hän valmisti lohiannoksen Angelica Kalliolle New Yorkissa. Voi, mihin joutuisimmekaan ilman ruokaohjelmia?
Tällä hetkellä tiiviissä seurannassa itselläni ovat juurikin edellä mainittu Hansin matkassa, Saran ja Meri-Tuulin metropolit, Junior MasterChef sekä kaikki arvostele mun ilalllinen sun muut chefit kunhan vain satun sopivasti telkkarin ääreen. :) Mitä ruoka-aiheisia ohjelmia te tykkäätte töllötellä?
Tarvitset:
ison purjon
2 valkosipulinkynttä
100 g voita
1 rkl oliiviöljyä
1 dl kermaa
½ tl valkopippuria
2 rkl cointreau-likööriä
Pilko purjo ja valkosipulinkynnet. Kuullota niitä voissa ja öljyssä. Lisää pannulle kerma, valkopippuri ja likööri. Anna hautua hetki miedolla lämmöllä. Tarjoa esimerkiksi lohen ja uuniperunoiden kanssa.
Niin, mihin joutuisimmekaan.
VastaaPoistaHieno muunnos, varmasti kokeilen. Hanssin lisukkeen olen jo tehnyt. Hyvää sekin.
Kiva kuulla! Ehkäpä itsekin hankin maustehyllyyni muskottipähkinää ja kokeilen jossain vaiheessa myös alkuperäistä reseptiä. :)
VastaaPoistaOlenki pohtinut mihin purjoa kannattaisi käyttää!: ) Kivaa, että se on kerrankin pääosassa. Pitää kokeilla!
VastaaPoistaPurjo sopii hyvin myös sosekeittoihin, vaikka niissä ei ihan pääosaan nousekaan. :)
VastaaPoista