5. syyskuuta 2012

Rucola-pestopiiras

Jopa parhaimmat hajuvedet jäävät kakkoseksi - basilikalle nimittäin. Sen tuoksu saa veden herahtamaan kielelle, sillä tuoreen basilikan tuoksu on yleensä aina lupaus hyvästä ruuasta.

Käykääpä muuten antamassa äänenne Köökin Facebook-sivulla kyselyyn, mikä tekee ruokablogista täydellisen.

Pohja:
3 dl vehnäjauhoja
1 tl suolaa
125 g voita
½ dl vettä

Täyte:
200 g Arla Apetina rucola-pestotuorejuustoa
100 g mozzarellajuustoraastetta
1 dl ruokakermaa
2 kananmunaa
100 g kirsikkatomaatteja
kourallinen tuoreita basilikanlehtiä

Sekoita vehnäjauhot ja suola keskenään, nypi sitten voi jauhojen joukkoon. Sekoita taikinaan vesi ja levitä valmis taikina voidellun piirasvuoan pohjalle ja reunoille.

Pese ja pilko täytteeseen tulevat kirsikkatomaatit. Sekoita kaikki täytteen aineet keskenään ja kaada valmis täyte piiraspohjan päälle. Paista 200 asteessa noin 25-30 minuuttia.

Arla Ingmanin tuote on saatu blogin kautta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti