14. syyskuuta 2012

Vaaleanpunainen vispipuuro


Vispipuuro kuuluu niiden ruokien kategoriaan, joita syön kyllä mielelläni, mutta joita en ole koskaan itse valmistanut. Otinkin eilen härkää sarvista ja kokkasin ensimmäistä kertaa vispipuuroa, kuten Facebook-seuraajat jo varmasti tiesivätkin. Oli helppoa, hyvää ja hauskaa! :)

Tarvitset:
1 l vettä
2 dl puolukoita
1½ dl punaviinimarjoja
1½ dl mannasuurimoita
1½ dl sokeria

Laita vesi kattilaan kiehumaan ja lisää joukkoon marjat. Kun vesi kiehuu, lisää mannasuurimot koko ajan kauhalla sekoittaen. Anna hautua miedolla lämmöllä kymmenisen minuuttia. Lisää sokeri ja anna puuron jäähtyä. Vatkaa lopuksi jäähtynyt puuro kuohkeaksi. Tarjoa luomumaidon kanssa.

Tämä resepti ilmestyy pian Arla Keittiöön, josta löytyy jo joukko muitakin valmistamiani reseptejä. :) Vispipuuron tarjoilussa käytetty Arla Ingmanin maito on saatu blogin kautta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti