19. lokakuuta 2012

Juustoinen pestoleipä

Pinnalta rapeita ja sisältä meheviä suupaloja on ihana vääntää irti käntystä.
Sitähän sanotaan, että pelkällä leivällä ei elä. No tällä leivällä voisin kyllä elää mieluusti ainakin pari päivää. (Se ei tosin taida kestää niinkään kauaa, vaan hupenee iltapalana jo tänään!)

Tarvitset:
muhkean leivän
n. 70 g pestoa
mozzarellajuustoraastetta
parmesaanijuustoraastetta
oliiviöljyä

Tee leivän pintaan melko syvät viillot niin, että niistä muodostuu ristikkomainen kuvio. Voitele viillot pestolla ja ripottele väleihin molempia juustoraasteita. Pirskottele koko komeuden pinnalle hieman oliiviöljyä, ja paista 175 asteessa 5-10 minuuttia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti