26. lokakuuta 2012

Kolmioleivät
























Aloitin viikonloppuni tänään komeasti herkuttelemalla - meetvurstituorejuustotäytteisillä kolmioleivillä. Ja herkuttelulle ei näy loppua! Lähden nimittäin tänään isolla tyttöporukalla laivalle risteilemään ja huomisen päivän ohjelmaan kuuluu herkullinen buffet-lounas...

Tarvitset: (14-16 kpl)
200 g crème fraichea
100 g meetvurstia
5 kirsikkatomaattia
½ tl suolaa
½ tl mustapippuria
7-8 paahtoleipäsiivua

Koristeluun:
14–16 meetvurstisiivua
hammastikkuja

Sekoita tuorejuusto ja crème fraiche keskenään. Pilko meetvurstisiivut pieniksi paloiksi ja pilko myös kirsikkatomaatit pieneksi silpuksi. Sekoita ne täytteen joukkoon ja mausta suolalla sekä mustapippurilla. Levitä täytettä puolelle varaamistasi leipäsiivuista. Aseta toinen leipäpala voideltujen leipien päälle ja leikkaa leivät kolmion mallisiksi. Taittele meetvurstisiivuista ruusukkeita, sulje ne hammastikuilla ja tikuta valmiit leivät.

Arla Ingmanin tuote on saatu blogin kautta.

2 kommenttia:

  1. Mukavaa risteilyä, matka on onnistunut jos kotiin tullessa on hirveä ähky ;) Kärähtäneissä olisi nyt myös blogillesi tunnustusta tarjolla, saa käydä nappaamassa!

    VastaaPoista
  2. Kiitos tunnustuksesta! Oli kiva löytää myös sinun blogisi, joka oli minulle vielä hetki sitten ihan uusi tuttavuus. :) P.S. Blogillasi on ihana nimi! :D

    VastaaPoista