28. lokakuuta 2012

Ruokataivas merellä

Silja Europa, 28 naista reissussa ja joka puolella ihania ruokapaikkoja! Missään vaiheessa ei tainnut päästä nälkä yllättämään, siitä pidin kyllä huolen. Ja vaikka buffet sekoittikin hieman tällaisen ensikertalaisen pään, en lukuisista santsikerroista huolimatta onnistunut syömään itselleni kivuliasta ähkyä. Succes!

Iltaruuaksi kokosin vuoren annoksen salaattibuffetista.


Drinkkihärpäkkeet ovat niiiiiin laivajuttuja.
idkuva
BUFFET! Antipastoja, kalaa, texmexiä ja gazpachoa.
Jälkiruuaksi vähän makeaa ja ruokajuhlan päätteeksi ihania juustoja. Taisin käydä onnellisuuden huipulla!
Kuohuvaa ilta-auringossa!

Jälkikäteen pohdittuna laivan buffetruokailu oli aika mykistävä kokemus. Olin aluksi vähän kauhuissani ihmistungoksesta, tuntui kuin kaikki olisivat pelänneet ruuan loppuvan, elleivät he ole jonossa kärkipaikoilla. Ruokapuoli saa minulta kuitenkin ison kiitoksen, vielä kun buffettiin onnistuisi luomaan kiireettömän ja rauhallisen tunnelman, olisi ruokailukokemus aika vertaansa vailla.

Nyt siis onnellisesti kotona ja taas ollaan suurten kysymysten äärellä. Mitä tänään syötäisiin?

2 kommenttia:

  1. Laivabuffetit on kyllä mahtavia. Koen suuria ilon hetkiä varsinkin aina jälkiruokapöytää lähestyessäni. Hitsi, alkaa tehdä mieli lähteä vähän risteilemään!

    VastaaPoista
  2. Totta! Jäin kyllä itsekin kerralla koukkuun. Jälkkäriannokset olivat onneksi juuri sopivan pieniä, että pääsi maistelemaan paljon eri makuja! :)

    VastaaPoista