20. marraskuuta 2012

BLOGI REALITY: Pääkallo

Jokin aika sitten ruokabloggaajat haastettiin kertomaan kaunistelematta arjestaan. Nyt puolestaan blogosfäärissä velloo NAKED TRUTH -aalto, jonka innoittamana bloggaajat kuvaavat itseään luonnollisena. Ruokabloggaajana päätin osallistua Liemessä-blogin aloittamaan BLOGI REALITY -haasteeseen.

Tällä postauksella haluan osoittaa, että ei ruokabloggaajankaan keittiössä yritetä joka kerta keksiä pyörää uudelleen, pirskotella kastiketta annoksen kruunuksi tai asetella basilikanlehtiä lautasta koristamaan. Välillä syödään rehellistä pääkalloa, joka siis koostuu keitetyistä makaroneista ja jauhelihasta. Vaikka mieli halajaisikin soseutettua kasvislinssikeittoa, niin aina ei jaksa polkaista siihen kauempana sijaitsevaan kauppaan vaan kokataan jotain yksinkertaista lähemmän pikkupuodin antimista.


Laita makaronit kiehumaan suolattuun veteen. Pilko sipuli ja kuullota sitä voissa pannulla. Lisää joukkoon jauheliha ja ruskista se. Mausta oman maun mukaan. Sekoita valmis jauheliha ja keitetyt makaronit keskenään. Tarjoa ketsupin kera.

4 kommenttia:

 1. Tää on vielä hauskempi kuin se naked truth -juttu! :D

  VastaaPoista
 2. Nojoo, ei olis tullut mieleen jakaa pääkallon ohjetta muuten kuin tällaisen haasteen yhteydessä. :D

  VastaaPoista
 3. Hahaa!! Mahtavaa!!! T: Naked Truth haasteen alullepanija. :D

  VastaaPoista
 4. Wuhuu! HEHE:D Ruokabloggaajana, jonka naama ei muutenkaan kauheasti vilahtele täällä blogissa, en jotenkaan kokenut yhtä valaisevaksi osallistua Naked Truth -haasteeseen, mutta tällä tavoin pystyn kuitenkin osoittamaan, että kaikki me ihan tavallisia ihmisiä olemme. :)

  VastaaPoista