10. marraskuuta 2012

Cheese & red wine, oh sure!

Eilen koitti jo jonkinasteiseksi vuotuiseksi perinteeksi muodotunut juustoiltamme tyttöporukalla. Henkilökohtaisesti en voi kuvitella parempaa tapaa päivittää kavereiden kuulumiset: Turku, ystävät, juustoja, viinejä, tunnelmaa ja koko ilta aikaa...
 
Bussimatkalla on tunnelmaa!


Jokainen meistä löysi tarjottimelta oman suosikkinsa. Itse ihastuin etenkin Castello Bluen pehmeään ja täyteläiseen makuun - aivan täydellinen pari piparkakuille! Hyvänä kakkosena seurasi Castellon ruohosipulituorejuusto, joka komean ulkomuotonsa ja pehmeän makunsa puolesta sopii kruunaamaan kattauksen kuin kattauksen.

Komea kokonaisuus.
Satu, Reetta ja ensimmäiset makupalat.

Ainon kanssa vesi kielellä.
idjuustot
Reetan suosikki illan juustoista - Arla Kuusamo savujuusto!
Kun saimme vatsat täyteen, olo oli raukea. Emme suunnanneetkaan Turun kuppiloihin istumaan, vaan kaasimme viinilasit täyteen ja otimme sohvalta mukavan asennon. Ilta jatkui kotoisasti Café de Flore -elokuvan parissa. Onneksi kavereiden joukosta löytyy sopivasti nörttiaineksia ja pari hyödyllistä piuhaa, jotta tietokoneelta löytynyt elokuva voitiin katsoa mukavasti taulutelkkarista! ;)

"Amatöörit dataa yhdellä koneella!"

Eikä tämän reissun syömingit suinkaan iltaan jääneet! Aamulla koostimme Reetan kanssa miltei pienoisen brunssin, johon kuului muun muassa mansikka-banaanismoothiet, ananasviipaleita, omenamehua sekä illalta säästyneitä pipareita ja tuorejuustoa. Kun maha on onnellinen, minä olen onnellinen. NAM!

Lempparimehu - God Morgon omenatäysmehu.

Postaus sisältää mainoslinkkejä.

4 kommenttia:

 1. Maistoin Castellon Blueta pari viikoa sitten ensimmäistä kertaa ja tykkäsin myös :)

  VastaaPoista
 2. Uusien herkkujuustojen löytäminen kaupan hyllystä on aina ilostuttavaa! :)

  VastaaPoista
 3. Haa - tämäpä hassua, löysin blogisi ja vesi kielellä katselin reseptejäsi kunnes... Löydän tämän postauksen, jossa näkyy rakas kotini (Reetan vuokraama) :D Mahtavaa, olette siis ystäviä :) Jään seuraamaan blogiasi :)

  VastaaPoista
 4. Varmaan aika hassu tunne - bongata ensin Reetta ja sitten vielä oma kämppä! Sulla, tai tällä hetkellä Reetalla, on erityisen kaunis keittiö. :)

  VastaaPoista