5. marraskuuta 2012

Jouluglögihuumassa


Niitä on jo alkanut ilmestyä Alkon hyllyille. Omani kohtasin laivan tax freessä. Kaunis pullo oli pakko ostaa ja kai takaraivossa hieman jyskytteli myös limited edition - kausituotteestahan tässä on kyse.

Blossa 12 -jouluglögi kätkee sisälleen sitruksisen glögin, jossa on häivähdyksiä inkivääristä, kardemummasta ja kanelista. (Voisin ihastella raaka-aineluetteloa vaikka miten pitkään.) Eksoottisen kokonaisuuden kruunaa yuzu-hedelmä. Mielestäni joulu on perinteikäs juhla, johon sopii kuitenkin ujuttaa sopivasti uusia tuulahduksia. Odotukseni ovat siis korkealla yuzun, tuon Japanissa viljeltävän sitrushedelmän glögin kanssa solmiman liiton suhteen.

Olen jo nyt innoissani Blossan glögistä, vaikka en olekaan ehtinyt sitä vielä maistaa. Suositusten mukaan glögiä kannattaa maistaa totutun keitetyn tavan sijaan kylmänä. Joko tekin nyt innostuitte tämän vuoden glögitarjokkaista?

2 kommenttia:

  1. Täytyy olla vähän party pooper, mutta kaikki maistamani Blossan glögit ovat olleet, noh ei hyviä. Tämäkin oli turhan makea. Silti innokkaasti joka vuosi olen kokeillut jotain heidän glögiään ja aion edelleen kokeilla, josko sieltä joskun osuisi joku löytö kohdalle. :)

    VastaaPoista
  2. Harmi, etteivät glögit ole oikein maistuneet.. :s Itselläni tämänvuotinen Blossa odottelee hyllyn reunalla edelleen korkkaamista. Ellei muuta, niin ainakin pullo on ollut kaunis katseltava! :)

    VastaaPoista