6. marraskuuta 2012

Kana-nuudeliwokki

Tämänvuotisessa syysilmassa on oltava jotain kummallista. Olen yllättäen alkanut himoita itämaisia ruokia - ensimmäistä kertaa elämässäni!

Jyskyttäneekö takaraivossa tieto lähestyvistä jouluherkuista ja halajan siksi jotain tyystin erilaista, vai kiehtovatko minua tulisuus ja inkivääri? En ole päässyt mieliteostani vielä täysin selville, mutta sitä etsiessä tutkailen mielelläni jälleen uusia reseptejä Aasian mantereelta. 

Tarvitset:
450 g broilerin fileesuikaleita
öljyä
valkosipulinkynnen
noin 2 cm palan tuoretta inkivääriä
1 pss itämaisia wok-kasviksia (pakaste)
½ rkl sambal oelek -tahnaa (oman maun mukaan!)
2-3 kiekkoa vehnänuudeleita
seesaminsiemeniä

Ruskista broilersuikaleet tilkassa öljyä. Raasta pannulle myös valkosipulinkynsi ja inkivääriä. Kun broilerit ovat kypsyneet, siirrä ne sivuun odottamaan. Lisää pannulle tilkka öljyä ja kypsennä wok-kasvikset. Lisää pannulle broilersuikaleet. Mausta sambal oelek -tahnalla. Tarjoa keitettyjen nuudeleiden kanssa ja koristele seesaminsiemenillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti