29. marraskuuta 2012

Luumurahka piparkakkutvistillä

Joulu on kiistämättä luumun kulta-aikaa. Luumuinen marmeladisydän sopii joulutorttuihin ja luumukiisseliä on mukava kauhoa reippaalla kädellä puuron päälle. Luumu sopii myös mainiosti rahkaan. Entistä jouluisemman rahkasta saa murentamalla hieman piparkakkuja annosten pinnalle.

Mitä sitä lyhyestä tarinasta pitkää tekemään; ohje on helppo ja nopea, joten mennäänpä jo asiaan!

Tarvitset: (5-6 annosta)
2 dl kuohukermaa
200 g maitorahkaa
150 g luumumarmeladia
½ dl sokeria
2 tl vanilliinisokeria
5-6 piparkakkua

Vatkaa kuohukerma vaahdoksi. Sekoita vaahdon joukkoon maitorahka ja luumumarmeladi. Lisää sokerit ja tarkista maku. Koristele annokset juuri ennen tarjoilua piparkakkumurusilla.

Tämä ohje päätyy aikanaan myös Arla Keittiöön, sillä valmistin ohjeen Arla Ingmanin minulle lahjoittamista tuotteista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti