22. marraskuuta 2012

Ruoka-asiaa itselle tai pukinkonttiin?

Tänään kotona istuskellessani kuulin lupaavan ison kolahduksen postin tippuessa luukusta lattialle - tuollainen ääni ei lähde pelkistä laskuista. Ilokseni huomasinkin, että on Glorian Ruoka&Viini -lehden ilmestymispäivä. Olen tilannut lehteä jo jokusen vuoden lyhyissä jaksoissa, ja saanut hienoja tilaajalahjoja keittiön välineistöön.

 
Glorian Ruoka&Viini on lehti harrastajakokeille, mutta siitä löytyy joka kerta uutta tietoa myös alan ammattilaisille. Itse en ole vielä kokenut yhdenkään jutun menneen yli hilseen vaan olen mielenkiinnolla lukenut jokaisen artikkelin ja oppinut uutta niin ruuasta kuin viineistäkin.

Ruokaohjeiden lisäksi siis myös viinit ja kuplajuomat saavat lehdessä paljon palstatilaa. Muutamaa viinisuositusta lehden sivuilta olenkin noudattanut, enkä ole joutunut pettymään! Uusimmasta ilmestyneestä lehdestä aionkin etsiä juomasuosituksia etenkin aattoillaksi nautittavaksi. Pidän erityisesti siitä, että jokaisessa lehdessä esitellään viinejä eri hintaryhmistä. Alle kymmenen euron juomista on välillä noussut esiin todellisia löytöjä.

 
Onko tässä joululahja itselle tai ystävällesi? Alkuvuoden numeroissa tullaan käsittelemään esimerkiksi lähiruokaa ja luomua sekä ruoka- ja juomatrendejä. Glorian Ruoka&Viini -lehden saa nyt viideksi kuukaudeksi (4 lehteä)  26 euron hintaan.

Glorian Ruoka&Viini - innostu, inspiroidu ja nauti! Tilaa nyt, saat lahjaksi Fiskarsin design-sakset.

Postaus sisältää mainoslinkin.

1 kommentti:

  1. getting excited for christmas! <3

    http://stylingbyjong.blogspot.co.uk/

    VastaaPoista