13. joulukuuta 2012

Thaimaa kutsuu !

Kun tänään poljin lumimyräkän läpi kirjastoon ja ruokakauppaan, olin suoranainen tahattoman komiikan ilmentymä. Millon pipo valui silmille, enkä nähnyt eteeni, milloin puolestaan lumi vihmoi ja pisteli silmissä, milloin jalkani lipesivät lumisilta polkimilta ja milloin pyörän etu- ja takapää lipesivät sohjossa eri suuntiin.

Pidän kyllä talvesta, mutta tuolla hetkellä olin melkoisen onnellinen siitä, että eilen illalla yhdessä poikaystäväni ja hänen enonsa perheen kanssa klikkasimme helmikuulle kahden viikon matkan Thaimaahan !!

En ole aiemmin Thaimaassa käynyt, joten olen erittäin innoissani. Kuulun niihin matkailijoihin, jotka haluavat jokaisella reissullaan nähdä jotain uutta. Kirjastoreissultani kotiintuomisina minulla oli Mondon Thaimaa-opas sekä tietenkin thaimaalaista ruokaa käsittelevä keittokirja.

Lähden reissulle nauttimaan auringosta, SYÖMÄÄN, ruskettumaan, rentoutumaan, aistimaan uutta kulttuuria ja snorklaamaan... Ihastuin vedessä lillumiseen ja kalojen tiirailun Israelin matkallamme, jossa ostimme rantakojusta myös vedenalaisen kameran. Iloksemme värkki kaiken huipuksi toimi, ja kotiintuomisina oli tällaisia otoksia.

idsnorklaus


Ihanaa, kun on jotain mitä odottaa.

8 kommenttia:

 1. Oii ihanaa! Tän lukeminen oli pieni vihlaisu sydämmessä :D Ei sitä muuten tee mieli etelään mut sit ku kuulee et joku muu menee tai näkee kuvia sieltä niin...:)

  VastaaPoista
 2. Olen suorastaan kutkuttavan jännittynyt ja odottavainen! Pitää ennen reissua vaikka palaveerata aiheesta, voin kysellä vähän tarkemmin sun taannoisesta matkasta. :)

  VastaaPoista
 3. Mihin päin Thaimaata olette suuntaamassa? Jos Thaimaan jutut kiinnostaa, niin mun matkablogin puolella (www.rantapallo.fi/auringonalla) löytyy kyseisestä maasta jotain juttua. Niin ja lupaan julkaista huomenna yhden Thaimaa-aiheisen jutun lisää ;)

  Mutta voi että on joka tapauksessa ihanaa menipä minne päin Thaimaata tahansa! Lämpöä ja aurinkoa ja hyvää ruokaa :)

  VastaaPoista
 4. Matkakohteemme on Kata Beach. Kiitos vinkistä! Koitan imeä paljon tietoa jo ennen reissua - vierailen varmasti blogissasi. :) Aurinko ja ruoka, mitäpä muuta hyvä reissu tarvitsee? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olin kahdeksan vuotta sitten Phuketissa ja kävin yksi tai kaksi kertaa Kata Beachilla. Oli ainakin siihen aikaan kivan rauhallinen paikka verrattuna naapurirantoihin. Ja Phuketin saarelta löytyy vaikka mitä tekemistä. Ja kaikki kivat snorklauspaikatkin on veneretken päässä :)

   Poista
  2. Mäkin olen ymmärtänyt, että mukavan rauhallinen paikka pitäisi olla, mutta jos menoa ja meininkiä kaipaa, niin lähirannoilta pitäisi löytyä. :) Kuulostaa niin hyvältä!

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Kyllä jokaisen reissuvuoro tulee ajallaan. Ehkä tällaiset snorklauskuvat tulivat vain nyt otolliseen aikaan, kun ulkona näyttää siltä, että lumen tulo ei lopu lainkaan! :)

   Poista