31. tammikuuta 2013

Uunimakkara paprikapedillä

Uuden kokeileminen keittiössä on haastavaa, mukavaa ja koukuttavaa. Siltikin välillä tekee hyvää valmistaa aivan niitä keittiön perusruokia. Makaronilaatikko ja uunimakkara - siinä on kaksi niin kotikotiruokaa kuin vain olla voi.

Tarvitset:
400 g lenkkimakkaraa
1-2 tomaattia
1 dl juustoraastetta
1 punainen paprika
1 keltainen paprika
1 vihreä paprika
oliiviöljyä
suolaa
mustapippuria

Pese ja suikaloi paprikat. Sekoita niiden joukkoon oliiviöljyä ja mausta suolalla ja mustapippurilla. Asettele paprikat uuninkestävän vuoan pohjalle. Poista lenkkimakkaroista kuoret ja tee makkaroiden pintaan ristikkomaisia viiltoja. Pese ja pilko tomaatti lohkoiksi. Asettele lenkkimakkarat paprikoiden päälle ja täytä makkaroiden viillot tomaattilohkoilla. Ripottele makkaroiden päälle juustoraastetta ja paista 200 asteessa noin 15 minuuttia.

Tämän ohjeen maitotuotteen on sponsoroinut Arla Ingman ja ohje löytyy myös Arla Keittiöstä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti