Hidas tiistaipäivä on pökkelöittänyt tämän kokin aivot. Oma syynsä saattaa olla myös sillä, että piipahdin tänään mummun luona lounaalla ja verenkierto on siitä asti pyörinyt pinkeäksi syödyn vatsan seudulla. Kykenen juuri ja juuri painamaan enteriä, jotta saan teille jakoon näiden mehevien banaanimuffinsien ohjeen jakoon, enjoy!
Tarvitset: (12 kpl)
kananmunan
1 dl sokeria
1 dl voita (tai öljyä)
2,5 dl gluteenitonta jauhoseosta
1 tl vaniljasokeria
1 tl kardemummaa
1 ½ tl leivinjauhetta
1 dl maitoa
2 banaania
Vatkaa kananmuna ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita
jauhoseos, leivinjauhe, vaniljasokeri ja kardemumma tasaiseksi seokseksi. Lisää
kuivat aineet vaahdon joukkoon vuorotellen öljyn ja maidon kanssa koko ajan
sekoitellen. Survo banaanit esimerkiksi lautaselle haarukalla painellen.
Sekoita lopuksi myös banaanisurvos tasaisesti taikinan joukkoon. Jaa taikina
muffinsipellin vuokiin tai irtokuppeihin. Paista 200 asteessa 15–18 minuuttia.
Koristele valmiit muffinsit esimerkiksi tomusokerilla.
Arla Ingman on sponsoroinut ohjeen maitotuotteet ja se löytyy Arla Keittiöstä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti