17. maaliskuuta 2013

Naamiaiset !

Kun kaveripiiriin kuuluvat kaksostytöt täyttävät 25 vuotta, meillä päin vuokrataan pirtti juhlatilaksi, pukeudutaan naamiaisasuihin ja laitetaan jalalla koreasti! Eilinen ilta piirtyy vieläkin verkkokalvoilleni omituisten otusten kokoontumisena, sillä ympärillä pyöri muun muassa muumiota, ampiaisia, länkkäreitä, merirosvoja ja legendaarinen Uuno Turhapurokin ehti piipahtaa juhlapaikalla. :)
idnaamiaiset

Allekirjoittanut itse viiletti afropörrönsä kanssa muistuttaen jonkinsortin ennustajaeukkoa. Eipähän ollut hiuskriisiä ennen kemuja!

Ja jotta ei lipsuta liian kauaksi ruokablogin perusteeseistä, niin vaihdetaan muutama sananen myös illan tarjottavista. Juhlakansaa ei pidetty nälässä vaan kaikki saivat vatsansa täyteen buffettipöydästä. Kävikin selväksi, että perinteinen kinkkukiusaus maistuu niin zombeille kuin Robin Hoodillekin! Makeahammasta ei myöskään jäänyt kolottamaan, sillä...


...ihanat tytöt olivat koonneet juhlapaikalle herkkubaarin, jossa lautaset ja kulhot notkuivat sipseistä, vaahtokarkeista ja suklaisista makeisista. Hieman myöhemmin illalla kuppeihin kaadettiin myös kahvit ja lautasille leikattiin komeat kakkupalat.

2 kommenttia:

  1. Ooooo, aikamoinen herkkubaari! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Herkkubaari oli ihastuttava idea ja mikä parasta, auki koko illan! Täytyy ottaa idea korvan taakse vastaisuuden varalle. :)

      Poista