13. toukokuuta 2013

Salaatti kuin karkki


Viime aikoina minuun on totisesti purrut salaattikärpänen ja lautasmallit ovat olleet kohdillaan - puolet lautasesta on aina värien peitossa. Uusi suunta ruokavaliossa on osittain sen ansiota, että olen jättänyt valmistamistani salaateista itse salaatin kokonaan pois. Aiemmin tuntui, että salaatit jäävät herkemmin syömättä ja salaatti menee nopeammin nahjuiseksi, kun joukossa on salaatinlehtiä. Tällä kertaa salaatittomaan salaattiini kuului perinteiset kurkku ja tomaatti sekä paprika, avokado, kevätsipuli ja salaattijuusto.

Kun salaatin tarjoaa kauniista pikkukulhosta, niin sehän suorastaan näyttää jälkiruualta! Annoksen kruununa ei kuitenkaan ole suklaakastiketta vaan tummaa balsamicoa... ;)

4 kommenttia:

 1. Onpa tosiaan suorastaan runollisen näköinen salaatti! Mäkin olen viime aikoina ruvennut laittamaan salaatittomia salaatteja, niissä on jotenkin enemmän mielenkiintoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen smaa mieltä! Viime aikoina salaattieni joukossa on vilahdellut myös punasipulia ja leipäjuustokuutioita. Mitä sitä seuraavaksi kokeilisi? :)

   Poista
 2. Onpa kaunis annos! Pitäisi varmaan itsekin ottaa ja vaihtaa salaattityyliä, ettei annos aina ole se puoli ruukullista rucolaa + saman verran tammenlehteä jne ;)

  Kokeilehan seuraavaksi leivitettyä fetaa, jos juustoista pidät!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Omaan korvaan taas rucola-tammenlehtisalaatti kuulostaa eksoottiselta. :) Kiitos vinkistä, kuulostaa erittäin herkulliselta!!

   Poista