7. heinäkuuta 2013

Grillihedelmät


Viikonloppuun mahtui niin polttareita kuin frisbeegolfia ja hiekkarannalla lekottelua. Sattuipa käymään myös niin hassusti, että en valmistanut koko viikonloppuna lainkaan ruokaa - ennen kuin nyt sunnuntaiehtoolla. Ruuanlaitoksi tällä kertaa kutsun banaanin ja nektariini pilkkomista, sekä folionyyttien suputtamista. Kaverin kanssa kokatessa työvaiheet jaetaan, ja lopputuloksena grillistä maistellaan makean pehmeitä hedelmiä, joiden päälle asetellaan sulamaan pala jos toinenkin vaniljajäätelöä.

IHANA PÄIVÄ TÄMÄ SUNNUNTAI.

Tarvitset: (4 annosta)
2 banaania
mangon
2 nektariinia
vaniljatangon
noin 4 rkl fariinisokeria

Pilko hedelmät ja jaa ne neljälle foliopalalle sopivan sekaisin, jotta jokaiseen nyyttiin tulee kaikkia hedelmiä. Mausta hedelmät fariinisokerilla ja vaniljatangon siemenillä. Anna nyyttien lämmetä ja hedelmien pehmetä grillissä tovi. Tarjoa vaniljajäätelön kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti