28. heinäkuuta 2013

Kauraletut


Tein kuluneella viikolla ihanan blogilöydön. The good morning -blogin suloinen Kaisa postailee terveellisestä elämästä, ja hän on osoittautunut melkoiseksi reseptikehittelijäksi! (selasin yhdeltä istumalta useamman sivun hänen postauksiaan) Kaisan tuorein ohje käsittelee terveellisiä lettuja, joiden pohjana käytetään muun muassa banaania, heraproteiinijauhetta ja raejuustoa.

Innostuin ohjeesta niin, että kehittelin täksi aurinkoiseksi omat, hieman terveellisemmät letut. Pinnalle vain pannulla sulatteuja ja sokeroituja vadelmia sekä kiprakoita tyrnejä. Tarvitseekohan edes mainita, että tällaisena päivänä aamiainen syötiin tietenkin ulkona auringon alla? :)

Tarvitset: (noin 3 lettua)
1 dl kaurahiutaleita
1/4 dl avokadoöljyä
2 kananmunaa
3/4 dl maitoa
2 rkl maitorahkaa
½ tl suolaa
1 rkl sokeria

Laita ensin kaurahiutaleet blenderiin ja surauta ne jauhoiksi. Lisää sitten kaikki muut aineet blenderiin ja surauta kokoon taikina. Paistaessasi lettuja anna toisen puolen ruskistua ensin kunnolla, jotta letut eivät hajoa käännettäessä. Nauti marjojen kanssa ja suuntaa iloisin askelin kohti uutta päivää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti