14. heinäkuuta 2013

Lämmin tomaattisalaatti


Tänä kesänä olen huomannut sen, että grilliruoka ei maistu ellei sen kyljessä ole tarjolla salaatteja. Sellaisiakin kesiä on nimittäin ollut, että pelkkää lihaa on vedetty suoraan grillistä hiukan kun on vain ehtinyt jäähtyä ettei kieli pala.

Koskaan ei kannata sanoa ei koskaan, mutta en usko, että minusta tulee totaalista kasvissyöjää. Olen kuitenkin huomannut, että välillä tulee päiviä, kun lihaa ei tee mieli. Kun vuosia tulee lisää, niin makutottumukset muuttuvat. Niin se Maija vaan oppi jossain välissä viinistäkin pitämään. Mitä siis seuraavaksi?

Tarvitset:
keltaisia ja punaisia kirsikkatomaatteja
fetapaloja aurinkokuivatut tomaatit -öljyseoksessa
TAI
fetaa ja aurinkokuivattuja tomaatteja öljyssä
ripaus suolaa
ripaus mustapippuria

Pese ja halkaise kirsikkatomaatit. Kerää ne ison, kaksinkertaisen foliopalasen päälle. Sekoita joukkoon öljyiset fetapalat TAI murennettua fetaa ja öljyisiä, pieneksi silputtuja aurinkokuivattuja tomaatteja. Mausta suolalla ja pippurilla. Tee tiukka folionyytti ja anna lämmetä ja pehmetä grillissä muiden grillattavien kanssa. Tarjoa lämpimänä.

3 kommenttia:

  1. Kiva grillilisuke, pistämpä korvan taakse. Mä olen vasta viime kuussa aloittanut bloggari, kurkkasin eka kertaa sun blogiisi, ja totesin, että sama paikkakunta...ja itse asiassa vanhempi poikani sinut tunteekin ja nuoremman kanssa olit tänään puhunut puhelimessa (työjuttuja). Aika pienet nää ympyrät on joskus!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Aikamoisella rytinällä olet aloittanut bloggaamisen, Kanapeet tursuilee jo resepteistä! :) Jepjep, maailma on yllättävän pieni paikka, kiva kun löysit blogiini ja jätit kommentin! Noista vinkeistä arvasi jo, kenestä on kyse. :)

      Poista