13. elokuuta 2013

Mukana Ravintolapäivässä!

Minun piti olla ravintoloitsijana jo alkukesällä, mutta kyseiseen viikonloppuun osui töitä. Nyt päätöstäni ei ole venyttänyt enää mikään muu kuin paikallissään tarkkailu. Sunnuntaille on luvattu aurinkoa, sadetta ja salamoita. Ota siitä nyt sitten selvää. Päätin lopettaa jahkailun, ja laitoin ravintolani julkiseksi. Nyt on liian myöhäistä perua!

Köökistä kajahtaa -kahvila tarjoilee Eurassa vadelmamarmoroitua sitruunajuustokakkua, minttujuustokakkua sekä suolaisen kimaran - itseleivottua vuokaleipää neljällä erilaisella levitteellä. Juomana tarjoillaan limonaatia. Herkkuja riittänee noin viidellekymmenelle ensimmäiselle.
 
TERVETULOA! :)

6 kommenttia:

 1. Jos ei ole pyhänä fiilis illalla-iloinen-aamulla-itkettää, niin mähän tuun paikalle! :) Mahtavaa, kivaa, että lähinurkilla tapahtuu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt täytyy itsekin jättää rilluttelut lauantaina väliin ja keskittyä ravintola-kahvilan valmisteluun! Tätä päivää uskon voivani muistella kuitenkin paaaaljon kauemmin kuin minkään bändin tai artistin keikkaa paikallisessa kesäravintolassa! :)

   Poista
 2. Toivotaan sunnuntaille auringon paistetta ja onnistunutta ravintolapäivää!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Muutama asiakaspaikka järjestyy myös suojaan sateelta, mutta kyllä kaunis ilma takaisi tapahtumalle sen ansaitseman tunnelman. :)

   Poista
 3. No vitsiläinen, täytyykin tulla paikalle, jos vähän remontilta ehtisi hengähtämään ja nauttimaan sunnuntaista. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lämpimästi tervetuloa! Toivottavasti kelit suosivat, jotta ihmisten olisi mukavampi lähteä poikkeamaan ravintola-kahvilassa. :)

   Poista